Chief 1

SENESTE NYHEDER

Thomas Buttenschøn og Chief 1 fyrer den af højt over skyerne til dette års Dansk Melodi Grand Prix

CHIEF 1 UDGIVER SIT ANDET SOLOALBUM

10 Mar 2021

Det er blot kun fem år siden, at det populære medlem fra Rockers by Choice, Lars “Chief 1” Pedersen valgte at springe ud som soloarist efter en lang karriere inden for branchens sangskriver og musikproducer.


Efter et tidligere soloalbum, der beskrev hans despression, er Chief 1 tilbage med lyse toner, glade sange og god energi, der beskriver glæden ved livet, kærligheden, samt håbet som vi alle sammen skal huske.


På det nye album, er der at finde velkendte sange samt nye sange som “Korsvej”, “Støv” og “På min vej”.

Albummet udkommer d. 1. april.

Chief 1 producerer og skriver sammen med den dygtige sangerinde Mathilde Falch, denne nye single "Håb"

CHIEF 1 OG MATHILDE FALCH TROR PÅ HÅB

29 Jan 2021

I samarbejde med den dygtige sangerinde Mathilde Falch har Lars Pedersen, der er bedre kendt under tilnavnet Chief 1, skabt og skrevet singlen, “Håb”.


“I disse tider bliver vores tro og håb udfordret kraftigt. Vi vakler, falder og rejser os igen, og vi skal tit derud hvor vi ikke kan bunde førend vi forstår hvad det vil sige at have fodfæste. Vi kan miste alt, men vi må aldrig miste håbet”, lyder det direkte fra Chief 1, der lancerer sin flotte nye single d. 1. februar 2021.


Sangen kan streames på Spotify, YouTube og andre digitale medier.

Thomas Buttenschøn og Chief 1 fyrer den af højt over skyerne til dette års Dansk Melodi Grand Prix

FESTEN VAR HØJT OVER SKYERNE

06 Mar 2021

Til dette års Dansk Melodi Grand Prix anno 2021, der blev afholdt på Danmarks Radio i DR Byen, skød musikerparret Thomas Buttenschøn og Lars “Chief 1” Pedersen et brag af en fest i gang med det års føste sang, der var højt over skyerne med deres populære single af samme navn, “Højt over skyerne”.


Med en stærk opbakning fra Danmark via finaleafstemningen, sikrede Thomas Buttenschøn og Chief 1 sig plads i finalefeltet sammen med Fyr & Flamme og Jean Michael, der resulteret i en tredje plads med “Højt over skyerne”, med 29 % af finaleafstemningerne.

Sammen med Thomas Buttenschøn, skaber Chief 1 og resten af juleholdet en Sol i december. Torben Chris, Niki Topgaard og Jes Dorph er medvirkende i musikvideoen.

VI HAR EN SOL I DECEMBER - NY SINGLE

18 Nov 2020

Musikerduoen Thomas Buttenschøn og Chief 1 har gjort det igen, og denne gang fejrer de sol i december med denne flotte single af samme navn, der udkommer med musikvideo d. 19. nov. på YouTube.


“Sol i december” er en rolig sang med et poppet twist, der lægger vægt på de små værdier, som vi skal huske i hverdagen, også selvom det er jul med stress og jag. 


Sangen, der udtrykker værdierne at have hinanden, og ikke lade julestress tage overhånd, udstråler optimisme hele vejen igennem med en poppet stil.

Thomas Buttenschøn og Chief 1 repræsenterer dette års Dansk Melodi Grand Prix med sangen "Højt over skyerne"

VORES UDGAVE AF EN VINDERSANG

10 Feb 2021

Thomas Buttenschøn og Chief 1 præsenterer deres udgave af en vindersang til dette års Dansk Melodi Grand Prix, hvor de lægger stor vægt på, at vi skal huske hinanden.


År 2020 har været et udfordrende, og måske svært, år for mange. Ud fra det er “Højt over skyerne” skabt – for vi skal huske hinanden på, at vi skal elske hinanden trods omstændighederne.


“Højt over skyerne” er den folkekære  Thomas Buttenschøn og Lars “Chief 1” Pedersens ugave af en vindersang til dette års Dansk Melodi Grand Prix 2021, der vises på DR1.